ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά ο Ολυμπιακός σοβαρός

Σήμερα τελειώνει ο πρώτος γύρος της φετινής Superleague Σουρωτή 2017-18 , έχοντας μείνει ένας μοναδικός αγώνας, αυτός του Λεβαδειακού που φιλοξενεί τον Πανιώνιο.
Ένας αγώνας , ο οποίος δεν θα κρίνει την πρώτη θέση. Γνωρίζουμε ήδη πλέον πως «πρωταθλητής χειμώνα» είναι ο Ολυμπιακός.

Ένας Ολυμπιακός ο οποίος προβλημάτισε και θα συνεχίζει να προβληματίζει είναι η αλήθεια, ωστόσο ήταν εκεί που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε. Την στιγμή που οι υπόλοιποι πίστευαν πως φέτος...δεν είναι η χρονιά του , «κουτσά-στραβά» τα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση και να κάνει χαρούμενες χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ο Τάκης Λεμονής το είχε δηλώσει, πως η ομάδα του θα είναι πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου, το έκανε πράξη. Για αυτό έχει μερίδιο ευθύνης τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες, όπου όλοι μαζί έδειξαν χαρακτήρα και πήραν βαθμό από αγώνες που φαίνονταν χαμένοι  ή τέλος πάντων... δεν τους πήγαιναν γιατί δεν ήταν η βραδιά τους.

Βαθμούς όμως πήρε και η ΑΕΚ , η οποία αν σε κάτι μας έχει συνηθίσει φέτος είναι στις ανατροπές της.Η διαφορά των κιτρινόμαυρων ήταν στο ότι δεν έδειξαν την σοβαρότητα που απαιτούνταν για να πάρουν αυτόν τον πολυπόθητο τίτλο που έχουν να χαρούν εδώ και 20 χρόνια, προκειμένου να δείξει τα δόντια της. Τα οποία όμως έδειξε ουκ ολίγες φορές φέτος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο δικέφαλος είναι η πιο καλοδουλεμένη ελληνική ομάδα την φετινή σεζόν.Το έχουν δηλώσει άλλωστε αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές αντίπαλων ομάδων.Αυτό που έλειψε από την Ένωση ήταν η λεγόμενη σοβαρότητα. Δεν ήταν συγκεντρωμένη σε δύο πολύ κρίσιμα ματς , τα οποία ίσως και να της στοιχίσουν στο τέλος της σεζόν. Μιλάω για την ήττα στην Τρίπολη αλλά και το απρόσμενο 0-0 στην έδρα της με τον Απόλλων ο οποίος παλεύει για την σωτηρία του.

Ένα είναι το σίγουρο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και μάλλον θα δούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά φινάλε που έχουμε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφαία Λίγκα της χώρας μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς όμως πως από πίσω έρχεται με φόρα και ο ΠΑΟΚ και η ομάδα που ψάχνει το θαύμα...ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code