ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος!


Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων ημερών και η ήττα από την Μπαιρόιτ ανάγκασαν τους ιθύνοντες της Ένωσης να προβούν στην λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο κόουτς.

Μάλιστα στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Μανωλόπουλο ήδη πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά η πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του θεσμού έκανε τότε τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο, να αλλάξει γνώμη.

Ο προπονητής τον τελευταίο καιρό πέρασε δύσκολα καθώς υποβλήθει σε επέμβαση τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του και εξ αιτίας αυτού του θέματος ταξίδεψε αυθημερόν στην Γερμανία για να κοουτσάροι τους ''κιτρινόμαυρους''.

Πιθανοί αντικαταστάτες του Μανωλόπουλου είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ πιθανό είναι και το σενάριο είναι να συνεχίσει με τον υπηρεσιακό Ντράγκαν Σάκοτα.

Ίσως η διοιήκηση με αυτήν την κίνηση να επιθυμεί να ''ξυπνήσει'' την ομάδα εν όψει των δυο κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με την Εστουδιάντες για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code