ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιέβγκεν Μουζίκα για Ντιναμό: «Παίζει πολύ άσχημα αρκετά συχνά,προσοχή στον Μποκανί»

Σε επικοινωνία ήρθαμε με τον Ουκρανό δημοσιογράφο της football.ua, Γιέβγκεν Μουζίκα, ο οποίος μας έκανε γνωστό πως η Ντιναμό Κιέβου δεν περνά και την καλύτερη χρονική της περίοδο.
Δεν αρνήθηκε πως η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα αλλά οι Ουκρανοί θα πρέπει να πάρουν στα σοβαρά την μεταξύ τους κόντρα. Έκανε λόγο μάλιστα και για τον Μποκανί τον οποίο θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε : 

για την άποψη που επικρατεί εκεί : Είναι μία καλή κλήρωση αλλά η Ντιναμό Κιέβου πρέπει να το πάρει στα σοβαρά για να αποφύγει τα προβλήματα και φυσικά πολλοί είναι οι οπαδοί που περιμένουν να δουν τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα ή δύσκολη :  Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα αλλά η Ντιναμό Κιέβου πρέπει να περάσει.Το κύριο πρόβλημα είναι ο ίδιος της ο εαυτός,επειδή δεν είναι πολύ καλοί φέτος.Παίζουν πολύ άσχημα αρκετά συχνά.Στο τελευταίο παιχνίδι έφεραν 0-0 με την Ολεξάνδρια.

για τον καιρό στην Ουκρανία : Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ και τους Έλληνες παίκτες της.

εάν θα πρέπει η ΑΕΚ να φοβηθεί κάποιον από την ομάδα της Ντιναμό : Θα έπρεπε να φοβάται τον Μποκανί,δυνατός επιθετικός που έπαιξε στην Χαλ την προηγούμενη σεζόν.Ίσως και τον Βίκτωρ Τσιγκανκόφ, νέος μεσοεπιθετικός με μεγάλη ταχύτητα.

εάν θα πρέπει η Ντιναμό να ξεχωρίσει κάποιον από την Ένωση : Εμείς στην Ουκρανία δεν γνωρίζουμε πολλά για την ΑΕΚ αλλά θα πω Τσιγκρίνσκι,γιατί είναι η μοναδική επιλογή .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code