ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήταν ανώτερος αλλά "λύγισε" απέναντι στη Γιουβέντους


Ο Ολυμπιακός ήταν σήμερα η ομάδα που θέλει να παρακολουθεί ο κόσμος του. Είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που τον βοήθησαν
να υπερκεράσει τη διαφορά ποιότητας απέναντι στην αντίπαλό του, εκτός από το καθαρό μυαλό και την αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Μόνο αυτά είχε να επιδείξει όμως η "Μεγάλη Κυρία" και της ήταν αρκετά για να φύγει με τους πολύτιμους τρεις πόντους από το Φάληρο. Το τελικό 0-2 αδικεί καταφανώς την προσπάθεια και την απόδοση των ερυθρόλευκων.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η βράβευση του (εκτός αποστολής σήμερα) θρύλου της Γιουβέντους, Τζίτζι Μπουφόν, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στους 16 του Champions League προκρίθηκαν οι Ιταλοί, αποκλείστηκε από τη συνέχεια -και τυπικά- ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν απόψε τις εντυπώσεις, ήταν ορεξάτοι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις κόντρα σε μια νωχελική Γιουβέντους, η οποία μετά το 0-1 αρκέστηκε στη διαφύλαξη του προβαδίσματος. Το γκολ αυτό πέτυχε ο Κουαδράδο στο 15'.

Ο Ολυμπιακός άσκησε πίεση στην αντίπαλο του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και στάθηκε άτυχος στη φάση του 82', όταν η κεφαλιά του Μπεν βρήκε στο δοκάρι. Τελικά η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 88' με τον Μπερναρντέσκι, κλειδώνοντας το "διπλό".

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Σεμπά (46' Μάριν), Οτζίτζα (62' Φορτούνης), Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (70' Μπεν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαξ Αλέγκρι): Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι (70' Ρουγκάνι), Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Ντόουγκλας Κόστα, Κουαδράδο (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ιγκουαΐν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code