ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τελειώνει από τον Απόλλων ο Βούλιτς!


Άδοξο τέλος είχε η πορεία του Κροάτη προπονητή στον Απόλλων Σμύρνης, καθώς η διοίκηση του ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Την απομάκρυνση του Ζόραν Βούλιτς αποφάσισε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχοντας συνάντηση με τον 56χρονο προπονητή, όπου του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Στον Βούλιτς χρεώνονται τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα με Λαμία (1-1) και Αστέρα Τρίπολης (3-1) και το γεγονός πως δεν έδινε ιδιαίτερες βοήθειες από τον πάγκο (χαρακτηριστικό παράδειγμα πως σε ελάχιστα παιχνίδια έχει ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές του). Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευσή του από τον Απόλλων είναι η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας.

Φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παράσχος, με τον πρώην τεχνικό του Πλατανιά να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλων. Όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τεχνικός θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στους «Κιτρινόμαυρους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code