ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λιβάγια: «Κλειδί τα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα»


Ο Κροάτης σέντερ φορ της ΑΕΚ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πόσο καθοριστικές είναι οι νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Την προσοχή της στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να δείξει η Ένωση, σύμφωνα με τον Μάρκο Λιβάγια που τα θεωρεί καθοριστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε απορημένος με την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να μην ταξιδέψουν οι φίλοι της ΑΕΚ στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέρσι δεν είχα μεγάλη συμμετοχή, αλλά φέτος παίζω περισσότερο. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις. Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι όταν η ομάδα κερδίζει.

Ο Λεβαδειακός είναι μια δύσκολη ομάδα και έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες που κλείνονται, όπως είναι ο Πλατανιάς. Θα χρειαστεί υπομονή και να εκμεταλλευτούμε την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρουμε. Μου αρέσει να παίζω με πίεση και για αυτό ήρθα στην Ελλάδα. Υπό πίεση δείχνεις τα πραγματικά σου στοιχεία. Δεν χρειάζεται να έχουμε έναν πρωταγωνιστή και πρέπει να λειτουργούμε συνολικά.

Με στεναχωρεί που ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να ταξιδέψει και να είναι στο πλευρό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται μετακίνηση. Άλλες φορές γίνεται και άλλες όχι. Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι κλειδί τα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Θα αποτελέσουν κλειδί οι νίκες εκτός έδρας και εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code