ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με στόχο να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη ο Ολυμπιακός


Nαι, οι ελπίδες πρόκρισης σε επόμενη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης εξαλείφθηκαν μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ. Επίσης, η
σημερινή σπουδαία αντίπαλος έρχεται με μόνο στόχο τη νίκη για να προκριθεί εκείνη στους 16 του Champions League. Και μέσα σε όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, δεχόμενοι εσωτερικούς και εξωτερικούς κλυδωνισμούς το τελευταίο διάστημα.

Όμως ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα (21.45, OTESport 2HD) να δείξει μέταλλο και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, κόντρα σε όλες τις προαναφερθείσες αντιξοότητες, ακριβώς όπως έκανε και στο ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Στα αγωνιστικά, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το καθιερωμένο 4-2-3-1. Στο τέρμα ο Προτό, στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Ομάρ, Ένγκελς, Μποτία, Κούτρης. Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται σίγουρα ο Οφόε με τον Ρομαό, ενώ η τρίτη θέση "παίζεται" ανάμεσα στους Ταχτσίδη, Φορτούνη ή Ζιλέ. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Σεμπά, Πάρντο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Για τη "Μεγάλη Κυρία", που ταξίδεψε εχθές στην Αθήνα χωρίς τον Κιελίνι, περιμένουμε επιθετική προσέγγιση παιχνιδιού και σχηματισμό 4-2-3-1 από τον Μαξ Αλέγκρι. Μια αρκετά πιθανή εντακάδα απαρτίζεται από τους Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι, Σάντρο, Κεντίρα, Ματουιντί, Μαρκίζιο, Ντούγκλας Κόστα, Ντυμπάλα και Ιγκουαΐν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code