ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο θάνατος σου η ζωή μου απόψε για την ΑΕΚ !

Το σημερινό απόγευμα ( 20.00 ) η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει την Αούστρια στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για την ίδια. ''Ο θάνατος σου η ζωή μου'' , θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η αποψινή αναμέτρηση. Η Ένωση αλλά και οι Αυστριακοί θέλουν να κερδίσουν την πρόκριση. 

Πώς θα γίνει αυτό; Οι γηπεδούχοι παίζουν για ένα και μόνο αποτέλεσμα, την νίκη . Οι κιτρινόμαυροι θα είναι... πιο χαλαροί , καθώς παίζουν για δύο αποτελέσματα. Είτε αυτό είναι ισοπαλία είτε νίκη τότε είναι αυτοί που θα συνεχίσουν.

Το θέμα είναι να μην... ''την πατήσουν'' στο θέμα των δύο επιλογών που έχουν όσον αφορά το αποτέλεσμα και μπουν νωχελικά στο αποψινό παιχνίδι.Η ΑΕΚ είδε την Αούστρια Βιέννης να σκοράρει δύο φορές μέσα στο ΟΑΚΑ, κάτι που δεν είναι εύκολο να πετύχει κάποιος.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει την δυναμική της Αούστρια , την είδε στην δεύτερη αγωνιστική , θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι με στόχο μόνο την νίκη, κάπως έτσι θα έρθει  και το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θέλει . Το κίνητρο δεν θα είναι μόνο η πρόκριση  στους «32» του Europa League αλλά και το χρηματικό έπαθλο που έρχεται με αυτό . 

Στα της ενδεκάδας , περιμένουμε το κλασσικό 3-5-2. Ανέστης κάτω από τα γκολποστ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες,Μπακάκης στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή , Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκάλο και Λόπεζ. Πιο μπροστά θα παίξει ως 10αρι ο Κονέ με Λιβάγια και Αραούχο στην κορυφή.Σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Κροάτης , λειτουργώντας περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός.

Η βαθμολογία :


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code