ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ψάχνεται" για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας


Ο επιθετικός του Ολυμπιακού από τις νήσους Κομόρες αποτελεί διακαή πόθο του Ερυθρού Αστέρα, δεδομένης της
εξαιρετικής άποψης που έχει για εκείνον ο προπονητής της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες λήγει εξάλλου το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως οι Σέρβοι μπορούν από τον ερχόμενο μήνα να ξεκινήσουν συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεν έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό και δεν είναι κρυφό ότι ο μανατζέρ του βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση για ανανέωση με γενναία αύξηση των αποδοχών. Σε συμφωνία ωστόσο δεν έχουν καταλήξει οι δυο πλευρές, και το γεγονός του "ζεστού" ενδιαφέροντος από τον Ερυθρό Αστέρα μόνο να περιπλέξει την κατάσταση μπορεί.

Βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψη τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, οι οποίες δεν επιτρέπουν την "πολιορκία" ποδοσφαιριστή που ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου. Γι'αυτό και οι διοικούντες του Ερυθρού Αστέρα μάλλον θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα και, εάν Ολυμπιακός και Μπεν δεν τα βρουν, θα καταθέσουν την πολύ ενδιαφέρουσα πρότασή τους στον 28χρονο επιθετικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code