Με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Παπαδόπουλος ! - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Παπαδόπουλος !

Παγομάρα επικρατεί στις τάξεις της Λαμίας μετά την απόφαση για τιμωρία πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον τερματοφύλακα της ομάδας.


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Παπαδόπουλος την στιγμή της ισοφάρισης στο 97' της Λαμίας απέναντι στον Παναιτωλικό , αγκάλιασε πάνω στην ένταση της στιγμής τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Λαμία, Γ. Μουντάκη προπονητή τερματοφυλάκων: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 3/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Μουντάκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσει τον κ. Γ. Μουντάκη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Λαμία χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here