ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανέτρεψε τα δεδομένα



Η κακή αρχή στο Πρωτάθλημα, η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου,οι αλλαγές προπονητών και η σταθερή εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια.



Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα αντικατοπτρίζουν την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ,σε Πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος την έφερε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίπαλοι τις πρώτες επτά  αγωνιστικές ήταν Ολυμπιακός (εκτός),Αστέρας Τρίπολης (εντός) ,ΑΕΚ (εκτός), Ατρόμητος (εντός) που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Πανιώνιο (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός). Η Λάρισα κατάφερε να συγκεντρώσει και από τους 7 αγώνες,μόλις 2 βαθμούς.

Ο κ.Φυντάνης "έδεσε" την Λάρισα, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιούσε την ίδια ενδεκάδα, κάτι που οι προηγούμενοι προπονητές το έκαναν σπάνια.Οι νίκες στο τέλος των αγώνων ανέβασαν την ψυχολογία της ομάδας και τους έδωσαν ώθηση για την συνέχεια.Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου χαροποίησε τον κόσμο της ΑΕΛ για το "κάτι" παραπάνω στον θεσμό.

Τέλος, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έχει καταφέρει να δείξει μια αγωνιστική σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια (με εξαίρεση τον αγώνα στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό), η αρχή έγινε με το "διπλό" στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά, "έσπασε" το αήττητο του Λεβαδειακού, "λύγισε" στο τέλος την Ξάνθη και τον Απόλλων και "άλωσε" τη Φθιώτιδα κόντρα στην Λαμία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code