ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σάκοτα με άρωμα... 2002, κάζο για Ολυμπιακό!


Τεράστια νίκη της ΑΕΚ που θύμισε παλαιότερες εποχές όταν κόντραρε στα ίσια τους δυο ''αιωνίους''. Μετά το ''ροζ φύλλο'' λοιπόν επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι ''κιτρινόμαυροι'' νίκησαν και τον Ολυμπιακό. Η Ένωση επικράτησε με σκορ 66-62 στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση που έκλεισε την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Σε ένα ματς το οποίο οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς στο δεύτερο, για να πάνε χέρι χέρι οι δυο ''μονομάχοι'' έως το φινάλε με την ΑΕΚ να στέκεται τυχερή αλλά και ψύχραιμη στις βολές στο φινάλε.Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πλέον συγκατοικεί στην 5η θέση με τον έτερο δικέφαλο, τον ΠΑΟΚ, στους 13 βαθμούς.
Από την άλλη, το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προβλημάτισε με την εικόνα το. Ίσως υπάρχει ως ''ελαφρυντικό'' η κούραση από το ματς με τη Ρεάλ, όχι όμως δικαιολογία. Αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα ''ηλεκτροσόκ'' για τη συνέχεια γνωρίζοντας ότι η ζημειά μπορεί να έρθει ακόμη και από υποδεέστερο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός λοιπόν γνώρισε την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με Προμηθέα και Λαύριο.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί των ''ερυθρόλευκων'' μετά από 13 χρόνια. 


Δεκάλεπτα: 22-12, 39-37, 51-50, 66-62

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code