ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τυχερός αλλά κι αποτελεσματικός ο Πανιώνιος, 2-1 τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη


Οι κυανέρυθροι δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί, όμως εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παικτών του Πλατανιά στο τέλος (79' αποβολή Κοροβέση - 82' λάθος Κοκκαλά) και
πήραν το τρίποντο που τους καθιερώνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο Σπιριντόνοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο στο 29ο λεπτό, έχοντας βέβαια και τη βοήθεια της τύχης. Το σουτ που επιχείρησε άλλαξε πορεία μετά από επαφή στον ΝΑντώνητικαμονά και ξεγέλασε τον Κοκκαλά για το 1-0.

Την ανωτερότητα του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο διαδέχτηκε η δυναμική παρουσία του Πλατανιά στην επανάληψη. Μάλιστα οι Κρητικοί πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ στο 61' που έφερε την ισοφάριση. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ενσικουλού κατέληξε στο "γάμα" της εστίας του Κότνικ για το 1-1.

Όμως οι Κρητικοί υπέπεσαν σε καθοριστικά λάθη μετά το 70ο λεπτό, που επέτρεψαν στον Πανιώνιο να ανακτήσει το προβάδισμα στο 82'. Μεγάλη ευθύνη, όπως προαναφέραμε, φέρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς. Ο Γεσίλ από μακριά εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ με τον γκολκίπερ του Πλατανιά να μη διώχνει σε κόρνερ αλλά να προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα. Έκανε το λάθος όμως και η μπάλα του έφυγε από τα χέρια με τον αμυντικό του Πανιωνίου να ακολουθεί τη φάση και από κοντά με προβολή να τη σπρώχνει στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80' Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65' Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72' Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87' Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90' Πατράλης), Μπούντνικ (76' Αμπντούλ), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code