ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος στο Β' ημίχρονο, 1-3 την Κέρκυρα



Ο Ατρόμητος αποχαιρέτισε το 2017 με μια ακόμα νίκη, παραμένοντας στα πολύ υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Με τρεις
γκολάρες, όλες στο δεύτερο ημίχρονο, έφυγε με το τρίποντο από το νησί των Φαιάκων. Είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 η γηπεδούχος ομάδα με τον Σιόντη.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και τίποτα δεν προμήνυε τον καταιγισμό των ευκαιριών και των γκολ που θα ακολουθούσε. Η Κέρκυρα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου είχε την κατοχή, ενώ ο Ατρόμητος από την πλευρά του δε φαινόταν να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την εντύπωση πως οι απουσίες των Μάντσον και Ντιγκινί θα κόστιζαν.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως και παρά τη βροχή που είχε πλέον δυναμώσει, οι φιλοξενούμενοι ήταν φορτσάτοι και πήραν γρήγορα το προβάδισμα. Αρχικά προειδοποίησε ο Ουάρντα, στο 50' με κεφαλιά, για να πετύχει εννιά λεπτά αργότερα ένα απίθανο γκολ. Μετά από ωραία συνεργασία των Βασιλακάκη και Μπουσούλατζιτς, ο Αιγύπτιος έπιασε το σουτ για το 0-1.

Η Κέρκυρα δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ, καθώς στο 62' ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του, με σκόρερ και πάλι τον Ουάρντα. Ο Κιβρακίδης βρήκε με βαθιά μπαλιά το Βασιλακάκη, αυτός τη γύρισε στον Ουάρντα κι ο τελευταίος με σουτ με το αριστερό διαμόρφωσε το 0-2.

Η αναμέτρηση έμοιαζε να έχει κριθεί, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν άσκησαν ιδιαίτερη πίεση για την ανατροπή κι οι παίκτες του Ατρομήτου έλεγχαν το ρυθμό. Το πρώτο γκολ του Σιόντη της Κέρκυρας έπειτα από οκτώ χρόνια (!) θα μπορούσε να είχε δώσει δραματικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όμως ο Ατρόμητος ξαναχτύπησε στο τέλος. Κερασάκι στην τούρτα ήταν το σπάνιας ομορφιάς γκολ του (κορυφαίου μαζί με τον Ουάρντα για τον Ατρόμητο) Βασιλακάκη, ο οποίος στο 93' κρέμασε με λόμπα τον Κουτζαβασίλη για το τελικό 1-3. Το γκολ του Βασιλακάκη μάλιστα πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο ο Ντάμιρ Κάναντι, αφού ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να υποκλίνεται στον ποδοσφαιριστή του!

Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ζορμπάς (46' Κόντος), Αρτυματάς, Επστάιν (73' Αναστασίου), Νούνες (64' Γεωργίου), Μπάουμαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης), Μπουσούλατζιτς, Ουμπίδες (87' Ουμπίδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29' λ. τρ. Μενσά).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code