ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεράστια πρόκριση ! Αούστρια Βιέννης-ΑΕΚ 0-0

Τα κατάφερε η ΑΕΚ και πήρε ιστορική πρόκριση μετά από 9 χρόνια .
Δεν κατάφερε η Αούστρια να σταματήσει το τρένο της ΑΕΚ και έτσι οι κιτρινόμαυροι περνάνε στους 32 του Europa League έχοντας 1 νίκη στην πρεμιέρα και 5 ισοπαλίες στην φάση των ομίλων.

Α' Ημίχρονο

Με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μπήκε η ΑΕΚ , η οποία είχε συγχρόνως και επιθετικό και αμυντικό ρόλο . Δεν απειλήθηκε καμία από τις δύο ομάδες ουσιαστικά , η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από την ΑΕΚ στο 5' με σουτ Γαλανόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή. Επόμενη καλή φάση στο 15' με τον Αραούχο να μπαίνει στην περιοχή αλλά πιεζόμενος να μην μπορεί να τελειώσει σωστά την φάση .

Β' Ημίχρονο 

Σε πολύ παθητικό ρόλο μπήκε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος , δίνοντας πολλά μέτρα στους γηπεδούχους , κάνοντας τους φίλους της ΑΕΚ να καρδιοχτυπούν. Πρώτη καλή στιγμή από σουτ του Πιρές από τα 45 μέτρα αλλά η μπάλα έφθασε αδύναμα στα χέρια του Τσιντώτα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει .Στο 65' ο Αραούχο μπαίνει στην περιοχή σουτάρει αλλά ο Καντίρι βάζει κόντρα και η μπάλα κόρνερ.Ο Προκόπ στο 68' με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πιο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ μετά από μία φάση που είχε διώξει ο Τσιντώτας προς τα έξω .

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Μπλαουνστάινερ, Μοχάμεντ, Σέρμπεστ, Σάλαμον (89΄ Σαρκαρία), Χολτσχάουζερ, Αλχασάν, Πρόκοπ, Τατζούρι (72΄ Βενούτο), Φελίπε Πίρες, Φριζενμπίχλερ (77΄ Μονσάιν)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο (73΄ Κλωναριδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code