ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Sami Hyypia – “H Liverpool δεν έχει αρκετούς ηγέτες, από εκεί προέρχονται τα αμυντικά της προβλήματα”

Ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων πιστεύει ότι η σημερινή ομάδα δεν έχει αρκετούς ηγέτες.


Ο Sami Hyypia αμφισβητεί τις ηγετικές ικανότητες των παικτών του Jurgen Klopp.

Η έλλειψη ηγετικών ικανοτήτων είναι μια συχνή κριτική για την νεανική ομάδα του Klopp, παρόλο που ο αρχηγός της ομάδας είναι και ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Jordan Henderson και ο υπαρχηγός, James Milner, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 450 εμφανίσεις στην Premier League.

O Hyypia, o οποίος παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Steven Gerrard το 2003, παραδέχεται ότι οι Κόκκινοι έχουν αμυντικά προβλήματα και αισθάνεται ότι η επικοινωνία ανάμεσα σε ολόκληρη την ομάδα θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Liverpool το 2005 πιστεύει ότι η τρέχουσα αμυντική κατάσταση της ομάδας προέρχεται από τους παίκτες που δεν φωνάζουν αρκετά μέσα στο γήπεδο.

"Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας ή κάτι παρόμοιο", δήλωσε ο Hyypia στο BT Sport.

"Υπάρχουν σίγουρα καταστάσεις όπου οι κεντρικοί μπακ ή οι αμυντικοί δεν ξέρουν ποιος πηγαίνει και ποιος παίρνει την μπάλα και αυτό είναι εξαιτίας της κακής επικοινωνίας.

"Βλέπω ότι μπορεί να είναι μέρος του προβλήματος, το ότι δεν υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη στον αγώνα και να μιλήσει πολύ [περισσότερο].”

"Φυσικά η επικοινωνία είναι ευθύνη όλων αλλά μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου με την επικοινωνία και να το κάνετε μαζί.”

"Μπορώ να δω προβλήματα και στα δύο άκρα του γηπέδου, η ομάδα δεν είναι αρκετά αποτελεσματική μπροστά και κάνει λάθη και δέχεται εύκολα γκολ.”


"Δημιουργούν ευκαιρίες, δεν σκοράρουν αρκετά και δέχονται εύκολα γκολ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code