ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολύ κοντά στον Sam Allardyce η Everton!

Ο Sam Allardyce αναμένεται να ολοκληρώσει μια συμφωνία σήμερα για να γίνει ο νέος προπονητής της Everton.


Ο 63χρονος πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας θα γίνει ο διάδοχος του Ronald Koeman, ο οποίος απολύθηκε τον Οκτώβριο με την ομάδα στη 18η θέση στην Premier League.

Ο David Unsworth παραμένει ως προσωρινός προπονητής για τον αποψινό αγώνα εναντίον της West Ham στο Goodison Park.

Ο Allardyce δεν είχε ομάδα από τότε που παραιτήθηκε από τη Crystal Palace τον Μάιο.

Αποχώρησε μετά από μόλις πέντε μήνες στη δουλειά - η πρώτη του δουλειά μετά από ένα κάκιστο πέρασμα από την εθνική Αγγλίας, όπου ήταν προπονητής για μόνο ένα ματς - οδήγησε τον σύλλογο σε 8 νίκες σε 21 αγώνες για να τερματίσει στη 14η θέση στο πρωτάθλημα.

Η Everton είναι τώρα στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Unsworth, ο οποίος είναι ο προπονητής της U23.

Ο Koeman οδήγησε την Everton στην 7η θέση στην πρώτη του σεζόν την περσινή σεζόν, αλλά απολύθηκε μια ημέρα μετά από την ήττα με 5-2 από την Arsenal στις 22 Οκτωβρίου.


Τα Ζαχαρωτά ξόδεψαν πάνω από £130 εκατομμύρια σε μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά δυσκολεύονται χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της περασμένης σεζόν, τον Romelu Lukaku, ο οποίος πωλήθηκε στην Μanchester United για £75 εκατομμύρια τον Ιούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code