ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Rosberg: Ο Lewis δεν έχει βελτιωθεί το 2017


Ο Nico Rosberg, περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, διαφώνησε με την (γενική)άποψη ότι ο Lewis Hamilton έχει ανεβάσει και άλλο το οδηγικό του επίπεδο σε σχέση με τη μάχη του τίτλου του 2016, παρότι εξασφάλισε το τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέτος.

Ο Nico όπως ανέφερε στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, πως οι δύο τους ήταν αφοσιωμένοι σε μια έντονη μάχη για τον τίτλο την περασμένη σεζόν με τον Γερμανό να φτάνει στην κορυφή, αλλά δεν αισθάνεται ότι έχει βοηθήσει τον Hamilton να γίνει ένας πιο βελτιωμένος οδηγός αυτή τη σεζόν.

"Ξέρω σε ποιο επίπεδο οδήγησε πέρυσι και είμαι ίσως ο καλύτερος κριτής γι 'αυτό", ανέφερε ο Rosberg.
"Θα έλεγα όχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί.
"Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε τις δυνατές και αδύναμες στιγμές του, και όπως έκανα εγώ την περασμένη σεζόν, ο Sebastian [Vettel] προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτές τις αδυναμίες.
"Αλλά η διαφορά φέτος ήταν ότι σε αντίθεση με το 2016, ο Lewis αξιοποίησε σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα της W08".

"Πέρυσι οδήγησε σε τόσο υψηλό επίπεδο καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν και ο Valtteri (Bottas) είχε μια πολύ δύσκολη δουλειά: να προσπαθήσει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο".

Ο Rosberg αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι και εργάζεται για τον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό RTL και εξήρε επίσης την παλιά του ομάδα για το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι η ομάδα που κέρδισε παρά την δραστική αλλαγή στους κανονισμούς.

Πρόσθεσε: «Για να επιζήσει κανείς από μια αλλαγή κανονισμών με τέτοια κυριαρχία πριν,  είναι πολύ, πολύ σπάνια στη Formula 1. Ήταν το επόμενο βήμα για την ομάδα ώστε να μπει σε ένα status θρύλων».

Πηγή: planetf1.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code