ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Steven Gerrard προειδοποιεί τον Rhian Brewster να είναι υπομονετικός!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την U17 της εθνικής Αγγλίας, Rhian Brewster, πρέπει να “μείνει υπομονετικός” στην προσπάθειά του να μπει στην πρώτη ομάδα της Liverpool, σύμφωνα με τον θρύλο των Κόκκινων.


Ο πρώην επιθετικός της ακαδημίας της Chelsea, που είναι μόλις 17 ετών, ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 8 γκολ.

Αλλά ο προπονητής της U18 της Liverpool προειδοποίησε: "Έχουμε υπέροχους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα, ειδικά στην επίθεση, για αυτό δεν είναι εύκολο.”

"Γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι παγκόσμιας κλάσης".

Ο Brewster, που γεννήθηκε στο Chadwell Heath, και πήγε στις ακαδημίες της Liverpool στην ηλικία των 14 ετών, πέτυχε χατ-τρικ στα ημιτελικά εναντίον της Βραζιλίας και σκόραρε και στον τελικό καθώς η Αγγλία νίκησε την Ισπανία με 5-2.

Θα πρέπει να επιστρέψει στην ακαδημία στο Kirkby την Πέμπτη για να συνεργαστεί με την U23, υπό τις οδηγίες του Neil Critchley και ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, Gerrard, πρόσθεσε: "Το μήνυμα για τον Rhian είναι: Είσαι υπέροχος και αξίζει όλες τα συγχαρητήρια που δέχεσαι. Πώς βελτιώνεσαι τώρα;”

"Θέλουμε τον Rhian Brewster σε μια επιτυχημένη ομάδα της Liverpool, θέλουμε να σκοράρει για την U23 και να σιγουρέψει ότι ο Jurgen [Klopp] λαμβάνει γνώση των επιδόσεών του - αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει.”


"Νομίζω ότι αν ονειρεύεται και φιλοδοξεί να παίζει πάνω από αυτό το επίπεδο, τότε πρέπει να παίξει σε ένα σταθερό επίπεδο και να πετύχει πολλά γκολ. Έτσι θα τον δουν οι προπονητές της πρώτης ομάδας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code