ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lewis Hamilton: O Max Verstappen είναι η μεγαλύτερη απειλή μελλοντικά για εμένα στην F1


Ο Lewis Hamilton έχει ονοματήσει τη Νο1  απειλή του στο προσεχές μέλλον και αυτός είναι το νέο αστέρι της Red Bull, ο Ολλανδός Max Verstappen.

Ο Lewis Hamilton κέρδισε και τυπικά τον 4ο τίτλο του στην F1, όταν και τερμάτισε 9ος στο Grand Prix του Μεξικού την Κυριακή.

Ο νικητής αυτού του αγώνα στην πόλη του Μεξικού ήταν ο Max Verstappen της Red Bull, ο οποίος ξεχύθηκε μπροστά, πριν από την σύγκρουση μεταξύ του Hamilton και του Sebastian Vettel στην 3η μόλις στροφή, και οδήγησε αμφότερους στο πίσω μέρος του grid και σε αναγκαστική στάση στα πιτς.

Αυτή ήταν η 3η νίκη στην καριέρα, και η 2η του νεαρού Ολλανδού για το 2017, όπου με τόσο φτωχή αξιοπιστία που είχε μέχρι το Grand prix της Μαλαισίας, δεν ήταν εφικτό να προσπαθήσει έστω, να κατακτήσει και άλλες νίκες.
 Ο Max Verstappen κατέκτησε την 2η νίκη της καριέρας του στον αγώνα της Μαλαισίας

Ο Max πρόσφατα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Red Bull μέχρι το 2020 και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα έχει ένα αυτοκίνητο ικανό να τερματίσει την κυριαρχία της Mercedes.

 Ο Lewis Hamilton, βλέπει την απόδοση και της Red Bull και του Verstappen, παρόλα αυτά δηλώνει πως δεν είναι έτοιμος να επαναπαυτεί στις δάφνες του και επιμένει ότι είναι αποφασισμένος να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στην κορυφή.
Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton και ο επίδοξος σφετεριστής του τίτλου, Max Verstappen(αριστερά)

"Θέλω να είμαι καλύτερος το επόμενο έτος", δήλωσε ο βρετανός.
"Η πρόκληση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την Ferrari και την Red Bull το επόμενο έτος.
"Η Formula 1 δεν κοιμάται, δεν στέκεται ακίνητη, υπάρχει πάντα κάποιος εκεί που περιμένει να πάρει τη θέση μου.
"Έχω τον Max που βρίσκεται εκεί απέναντι μου και περιμένει να με νικήσει. Οπότε πρέπει να πάω το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο για να μείνω μπροστά του και αυτό με ενθαρρύνει.
"Υπάρχουν τα κίνητρά μου ήδη για το επόμενο έτος."

Πηγή: express.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code