ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο θυμός του Jurgen Klopp για το γεμάτο πρόγραμμα της Liverpool!

“Υπάρχει κάποια άλλη γιορτή που δεν ξέρω ή κάτι τέτοιο;”


Ο Jurgen Klopp δεν είναι χαρούμενος με το εορταστικό πρόγραμμα της Premier League, καθώς έχει ανησυχίες για την πιο δύσκολη περίοδο της σεζόν.

Ο προπονητής των Κόκκινων είναι διακοπές αυτή την εβδομάδα στη Νότια Αφρική, ενώ οι παίκτες που δεν κλήθηκαν από τις εθνικές τους έχουν και εκείνοι ρεπό για λίγες μέρες.

Αλλά ο Klopp ξέρει ότι μόλις περάσει το διάλειμμα για τις εθνικές, η σκληρή δουλειά πρέπει να ξεκινήσει ξανά. Η Liverpool θα παίξει 12 αγώνες στη Premier League και στο Champions League πριν από το τέλος του έτους.

Ωστόσο, είναι το 13ο παιχνίδι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στον Klopp. Η Liverpool πρόκειται να παίξει εναντίον της Burnley στο Turf Moor ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μόλις 48 ώρες μετά τον αγώνα εναντίον της Leicester στο Anfield.

Ωστόσο, ο Klopp πιστεύει ότι η Premier League θα έπρεπε να είχε σπάσει την παράδοση και να προγραμματίσει αυτόν τον γύρο παιχνιδιών για αργότερα εκείνη την εβδομάδα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι εναντίον της West Ham, είπε: "Έχουμε τόσους πολλούς αγώνες και τώρα έρχεται η πιο δύσκολος περίοδος!”

"Σε αυτή την περίπτωση, και επειδή έχουμε διάλειμμα δύο εβδομάδων, θέλω να το ρωτήσω αυτό: υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κανείς δεν παίζει μεσοβδόμαδα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου;”

"Μας ξανά έβαλαν να παίξουμε στις 30 Δεκεμβρίου και στη 1η Ιανουαρίου. Θα μπορούσαν εύκολα να βάλουν όλα τα παιχνίδια στις 2 ή στις 3 του μήνα. Δεν το καταλαβαίνω.”

"Δεν είναι δυνατόν; Υπάρχει κάποια άλλη γιορτή που δεν ξέρω ή κάτι τέτοιο; "

Όταν του είπαν ότι το ποδόσφαιρο παίζεται συνήθως την Πρωτοχρονιά, ο Klopp απάντησε: "Ναι. Αλλά το παιχνίδι με τη Burnley δεν θα το δείξει η τηλεόραση, δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε, γιατί πρέπει να παικτεί τότε;”

"Όταν έχεις διακοπές, κάθεσαι γύρω από την τηλεόραση και περιμένεις το Match of the Day για να δεις το παιχνίδι;”

"Αν πρόκειται να το δείξει η τηλεόραση, τότε λέμε, ‘εντάξει, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, πρέπει να παίξουμε’, αλλά δεν είναι έτσι αυτή τη φορά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιχνίδια δεν μπορούν να παικτούν την Τρίτη ή την Τετάρτη.”

"Μιλάμε για αυτό πολύ πριν γίνουν τα παιχνίδια. Δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό ποτέ ξανά. Είναι τρελό.”

“Δεν είμαστε οι μόνοι. Και η Burnley πρέπει να κάνει το ίδιο, όπως και άλλες ομάδες. Αλλά αν συναντήσετε κάποιον που να ξέρει γιατί γίνεται αυτό, μπορείτε να του πείτε να μου τηλεφωνήσει;"


Ο Klopp εξέφρασε παρόμοιες ανησυχίες την περασμένη σεζόν, όταν η Λίβερπουλ έπαιξε εναντίον της Manchester City την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πριν παίξει εναντίον της Sunderland λιγότερο από 48 ώρες αργότερα. Η Liverpool έχασε πόντους στο δεύτερο παιχνίδι, ένα αποτέλεσμα που ξεκίνησε μια κακή περίοδο για την ομάδα τον Ιανουάριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code