ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Jurgen Klopp απορρίπτει τις φήμες περί πώλησης του Daniel Sturridge τον Ιανουάριο!

Ο προπονητής της Liverpool λέει ότι χρειάζεται όλους τους παίκτες του.


Ο Jurgen Klopp επιμένει ότι ο Daniel Sturridge εξακολουθεί να έχει σημαντικό ρόλο στη Liverpool, καθώς απέρριψε τις φήμες περί πώλησης του επιθετικού τον Ιανουάριο.

Το μέλλον του Άγγλου επιθετικού είναι για άλλη μια φορά το θέμα φημολογίας μετά από τις πρόσφατες νίκες επί της West Ham και της Southampton όπου δεν ξεκίνησε βασικός.

Ο Klopp καταλαβαίνει πως ήταν δύσκολο για τον Sturridge λαμβάνοντας υπόψη ότι σκόραρε στις δύο προηγούμενες νίκες επί της Huddersfield και της Maribor.

Ωστόσο, ο προπονητής των Κόκκινων λέει ότι ο Sturridge, του οποίου η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού του έχει κοστίσει τη θέση του στην εθνική Αγγλίας, θα έχει τις ευκαιρίες του τις προσεχείς εβδομάδες και δεν σκέφτεται να τον πουλήσει.

"Είναι μια φήμη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν με νοιάζουν οι φήμες", δήλωσε ο Klopp.

"Η κατάσταση με τον παίκτη είναι εντάξει.”

"Μπορώ να φανταστώ ότι ένας παίκτης με την ποιότητά του δεν είναι χαρούμενος που δεν ξεκινάει κάθε ματς. Μπορώ πραγματικά να το φανταστώ αυτό. Αλλά αυτό είναι όλο.”

"Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας. Είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, ακόμα κι αν αισθάνεται λίγο διαφορετικός.”

"Υπάρχει περίπου 1.5 μήνας πριν ανοίξει το παράθυρο μεταγραφών και δεν σκέφτομαι ούτε για ένα δευτερόλεπτο για τέτοια πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια πριν και χρειάζομαι όλα τους παίκτες."


Ο Sturridge είναι πιθανό να βρεθεί στον πάγκο για άλλη μια φορά απόψε για το ματς του Champions League εναντίον της Sevilla.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code