ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Jose Mourinho θα πρέπει να πουλήσει παίκτες πριν μπορέσει να αγοράσει τον Ιανουάριο!

Ο προπονητής της Μanchester United θα ειδοποιηθεί πως πρέπει να πουλήσει παίκτες εάν θέλει να προσθέσει στην ομάδα του τον Ιανουάριο.


Οι ιδιοκτήτες θέλουν να ελέγξουν το κόστος πριν επιτρέψουν νέες μεταγραφές.

Ο Μοurinho έχει ξοδέψει £285 εκατομμύρια σε μεταγραφές κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων του στο σύλλογο.

Τα πιο πρόσφατα οικονομικά δεδομένα της United, που δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο, έδειξαν ότι ο μισθοί των παικτών έχουν αυξηθεί κατά 13,5% στα £263,5 εκατομμύρια.

Ο Luke Shaw, ο οποίος κόστισε £27 εκατομμύρια το 2014, αλλά δεν έχει ξεκινήσει βασικός κανένα αγώνα αυτή τη σεζόν, είναι η πιο πιθανή αποχώρηση.

Ο 22χρονος έχει ξεκινήσει βασικός μόλις τέσσερα παιχνίδια της Premier League σε 12 μήνες εξαιτίας ενός τραυματισμού και κακής φόρμας.

Το μέλλον του Marouane Fellaini είναι επίσης αβέβαιο. Το συμβόλαιο του Βέλγου λήγει το καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους τον Ιανουάριο.

Δεκαέξι παίκτες της πρώτης ομάδας έφυγαν από την United από τότε που πήρε τα ηνία της ομάδας ο Mourinho τον Μάιο του 2016, αλλά μόνο η πώληση του Memphis Depay για £16 εκατομμύρια και η πώληση του Morgan Schneiderlin για £22 εκατομμύρια έφεραν σημαντικά έσοδα στην ομάδα, ενώ οι υψηλόμισθοι Wayne Rooney και Bastian Schweinsteiger έχουν επίσης φύγει.


Η ήττα της Κυριακής εναντίον της Chelsea άφησε την United 8 πόντους πίσω από την Manchester City.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code