ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Jacques Villeneuve: Ο Vettel αφύπνισε τον Hamilton


Άλλη μια φορά ο γαλλοκαναδός προχώρησε σε απολαυστικές δηλώσεις που φιλοξενούνται στο Autosport.
Ο Jacques Villeneuve πιστεύει ότι ο φετινός πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, αρχικά "έπεσε στη μάχη κοιμισμένος" αυτή τη σεζόν και ξύπνησε όταν συνειδητοποίησε πόσο ισχυρή ήταν η πρόκληση από τον Sebastian Vettel.

Ο Villeneuve, ο οποίος κέρδισε τον μοναδικό τίτλο του F1 πριν από 20 χρόνια, λέει ότι ο Hamilton χαλαρώσε πάρα πολύ όταν ο Valtteri Bottas έφτασε ως αντικαταστάτης του προηγούμενου team mate και αντιπάλου του, Nico Rosberg.

"Ο Lewis είναι πραγματικά πολύ καλός", δήλωσε ο Villeneuve. "Ήταν στην καλύτερη ομάδα με το καλύτερο αυτοκίνητο, ή κοντά στο καλύτερο, όπως κάθε σπουδαίος πρωταθλητής, που είναι ωραίο.
"Αν μπορούσε να είναι ολόκληρη η σεζόν σαν να ήταν μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ωραία, αλλά δεν έχει κάνει από την αρχή της σεζόν κάτι παρόμοιο.
Και όμως.. ο κύριος στα δεξιά του Hamilton είναι η αιτία που ο Lewis αύξησε κατακόρυφα την απόδοση του, δήλωσε ο Villeneuve 

"Δεν ήταν εκεί, νομίζω ότι αψήφισε τον Bottas και όταν συνειδητοποίησε ότι ο Bottas δεν ήταν εκείνος που έπρεπε να αγωνιστεί, αλλά στην πραγματικότητα ο Vettel, τότε αφυπνίστηκε.
"Έζησε χρόνια με τον Nico και ήταν πάντα σκληρός με τον Nico.
"Στη συνέχεια, όταν έφτασε ο Bottas γελούσε -« Οκ, τελικά θα έχω ένα εύκολο πρωτάθλημα ». Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησε, «χάλια, η Ferrari είναι εκεί και ο Vettel είναι εκεί». Και ο Vettel δεν είναι o τύπος που θα εγκαταλείψει την προσπάθεια. "

Ο Villeneuve, ο οποίος γεύτηκε και τις δύο όψεις του νομίσματος τα πρώτα-ένδοξα-χρόνια του στην F1, μονομάχησε με τον ομόσταυλο του στη Williams, τον Damon Hill, για τον τίτλο της F1 του 1996 και έπειτα κέρδισε τον Michael Schumacher και τη Ferrari το '97. Λέει ότι προτιμά να έχει έναν εξωτερικό αντίπαλο.
Ο Jacques Villeneuve, τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Williams, ζώντας και τον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό ανταγωνισμό

"Είναι πάντα καλύτερο, επειδή δεν χρειάζεται να έχεις πολιτική εσωτερικά, δεν χρειάζεται να μοιράσεις τις πληροφορίες σου με τον συμπαίκτη σου και να είσαι ανοιχτός για το set-up σου με κάποιον που πραγματικά παλεύεις για το πρωτάθλημα ", δήλωσε ο πρωταθλητής του 97.

"Είναι πολύ πιο συναρπαστικό όταν είναι κάποιος άλλης ομάδας".

Ενώ πιστεύει ότι το 2017 ήταν τελικά μια θετική χρονιά για τη F1.

"Είναι πάντα καλό όταν η Ferrari είναι στη μάχη, και είναι πάντα καλό όταν πρόκειται για μάχη", πρόσθεσε.
"Από αυτή την άποψη, ήταν καλή χρονιά με το να έχουμε ταχύτερα αυτοκίνητα και ήταν μια καλή χρονιά γιατί έχουμε συνηθίσει σε απαίσια χρόνια!
"Τώρα λοιπόν μπορούμε να πούμε," Ουαου ήταν μια καταπληκτική χρονιά. "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code