ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Αμπού Ντάμπι_1η ημέρα δοκιμών-Δείτε τα αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε χτες η πρώτη μέρα δοκιμών στη Yas Marina, όπου οι πιλότοι δοκίμασαν και τα ελαστικά της Pirelli για το 2018.

Ο Kimi Raikkonen έκανε τον 1ο χρόνο συμπληρώνοντας 99 γύρους, ενώ πολύ κοντά του βρέθηκε ο Daniel Ricciardo στη δεύτερη θέση, αργότερος κατά 0,298 χιλ. Ο Romain Grosjean συμπλήρωσε τους περισσότερους γύρους(137) ενώ ο Lewis Hamilton έναν λιγότερο(136) κάνοντας και τον 3ο ταχύτερο χρόνο. Ο Fernando Alonso έκανε 115 γύρους ενώ είχε ατύχημα πέφτοντας στις μπάριερες τραυματίζοντας την εμπρός αεροτομή της Mclaren, σταματώντας και τη διαδικασία με κόκκινη σημαία.

Ο Robert Kubica, έκανε με τη Williams 100 γύρους και τον 9ο ταχύτερο γύρο με τη soft γόμα, αρκετά ενθαρρυντικό, με τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος για την F1. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν οδηγεί με το χέρι όπως μερικοί νομίζουν, γιατί απλά δεν γίνετε!

Ο Nikita Mazepin οδήγησε την Force India για 90 γύρους, ενώ ο Sam Gelael με την Toro Rosso 117 γύρους και τον 10ο χρόνο. Ο επίσης νεοφερμένος βρετανός Turvey με την McLaren Honda βρέθηκε στην 12η και τελευταία θέση κάνοντας 105 γύρους.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code