ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Felipe Massa: Ο Hamilton είναι εξίσου καλός με τον Senna και τον Schumacher


Ο Felipe Massa ως πρόσωπο των ημερών λόγω της προτελευταίας παράστασης της καριέρας του, εξέφρασε την άποψη του για τον φετινό πρωταθλητή αλλά μίλησε και για την αποχώρηση του από την Formula 1.


Ο Lewis Hamilton είναι εξίσου ένας θρύλος της F1, όπως ο Ayrton Senna ή ο Michael Schumacher αυτή είναι η άποψη του Felipe, ο οποίος δήλωσε ότι ο συμπατριώτης Senna ήταν είδωλο και ο Schumacher ο σημαντικότερος «δάσκαλος» στην καριέρα του, στο βραζιλιάνικο πρόγραμμα Sportv Bem Amigos.

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου οδηγών από τον άνθρωπο που του στέρησε έναν τίτλο, αυτόν του 2008, ο Felipe Massa δήλωσε για τον Lewis Hamilton:
‘’Δεν έχει τίποτα λιγότερο από το Senna ή το Schumacher ή από οποιοδήποτε μεγάλο όνομα στην ιστορία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό που έχει δείξει, με τον αριθμό των grands prix που έχει λάβει μέρος και τα ρεκόρ που έχει ήδη σπάσει, είναι εντυπωσιακά. Δεν του λείπει τίποτα, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1", σχολίασε  αναφερόμενος στον βρετανό πιλότο της Mercedes.

O 36χρονος, μιλώντας πριν από το τελευταίο Grand Prix στΒραζιλία, ανακοίνωσε τη δεύτερη και οριστική  αποχώρησή του από τη Formula 1.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που οδήγησα φέτος", Θα μπορούσα να τρέξω άλλο ένα χρόνο, ναι, γιατί απόλαυσα φέτος αυτά τα αυτοκίνητα και το επίπεδο του αεροδυναμικού φορτίου που έχουν."

Ωστόσο, ο Massa λέει ότι η Williams έχει αποφασίσει "ένα άλλο μονοπάτι" για το 2018 και πέρα και τον επόμενο team mate του Lance Stroll.
"Είχα μια συνομιλία με την ομάδα μου, η οποία επεσήμανε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα η οικονομική κατάσταση ήταν πολύ, πολύ δύσκολη", αποκάλυψε.

"Είπα ότι ήθελα να μάθω τα πλάνα πριν το Βραζιλιάνικο Grand Prix. Η ομάδα με πληροφόρησε ότι η πορεία μας θα ήταν διαφορετική", πρόσθεσε ο Massa.

Είπε ότι ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να μείνει στη Williams επειδή η βρετανική ομάδα αναμένει να έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο το 2018.

"Δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο για να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλύτερο από τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία δεν ήταν ανταγωνιστικά αυτοκίνητα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ήθελα να συνεχίσω - ίσως να έχουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά δεν θα συμβεί", παραδέχτηκε.

Πηγή: grandprix.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code