ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νικάς , περνάς, τόσο απλό !

Η ΑΕΚ σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει την Ριέκα (22.05) σε ένα...όχι κατάμεστο αλλά ζεστό ΟΑΚΑ.
Περιμένουμε γύρω στους 25.000 κιτρινόμαυρους οπαδούς να δώσουν το παρών και να ωθήσουν τους παίκτες σε μία νίκη-πρόκριση.

Στις τάξεις της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να υπάρξει το ενδεχόμενο ήττας , πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως εάν απόψε κερδίσουν η πρόκριση είναι στο χέρι τους. Σε μία ενδεχόμενη νίκη απόψε η ΑΕΚ σε συνδυασμό με ήττα της Αούστρια Βιέννης από την Μίλαν τότε έχει το κεφάλι της ήσυχο , αφού θα έχει περάσει στην επόμενη φάση .

Από την άλλη υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο.Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έμαθε πως δεν θα συνεχίσει για φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση , τότε κερδισμένη βγαίνει μόνο η ΑΕΚ. Ένα έξτρα κίνητρο επομένως που θα παίξει και αυτό τον ρόλο του για την συνέχεια της πορείας του Δικέφαλου αλλά κυρίως στο σημερινό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Ριέκα,Ματίαζ Κεκ δεν θα έχει μαζί του τον Βραζιλιάνο φορ Έμπερ και τον Μίσιτς λόγω τραυματισμού και συμπλήρωσης καρτών αντίστοιχα.

Από την άλλη για την ΑΕΚ οι απουσίες είναι ήδη γνωστές με βασικότερη του Γιόχανσσον και του Μάνταλου.

Στην ενδεκάδα περιμένουμε να δούμε  Ανέστη,Τσόσιτς,Βράνιες,Μπακάκη,Γαλανόπουλο,Σιμόες,Λόπεζ,Χριστοδουλόπουλο,Μπακασέτας,Αραούχο και Λιβάια σε συστημα 3-5-2


Η πιθανή σύνθεση της Ριέκα είναι : Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Γκαβράνοβιτς, Πάβιτσιτς, Γκοργκόν, Ακόστι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code