ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς φιλάθλους η ΑΕΛ στην Καρδίτσα






Δίχως την παρουσία φίλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στο εκτός έδρας αγώνα (29/11 και 19.30) με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με ανακοίνωση της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ενημερώνει πως απογεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Λάρισας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Παρασκευή (24-11-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η διάθεση εισιτηρίων καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ», κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Π.Α.Ε. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29-11-2017) και ώρα 19.30΄ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


Η διαιτητική τριάδα και ο 4ος
19:30 Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Τσιότσιος (Μακεδονίας)
4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code