ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι αποστολές Ατρομήτου και Πανιώνιου εν όψει του αποψινού τους παιχνιδιού


Σήμερα στις 17:15 (Novasports 1HD) διεξάγεται ένα από τα πλέον σημαντικά κι αμφίρροπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος
υποδέχεται τον πάντα φιλόδοξο Πανιώνιο, με αμφότερες τις ομάδες να κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα φέτος και να επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη.

Ο Ντάμιρ Κάναντι αναμένενται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Ξάνθη, ενώ στον καταρτισμό της 18άδας συμπεριέλαβε τους πιο έτοιμους τακτικά παίκτες, αφού τους είχε όλους στη διάθεση του. Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:
Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς

Από τη μεριά του ο Πανιώνιος πηγαίνει στο Περιστέρι με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γρηγορίου είδε τους Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ να μην ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν και έτσι θα στερηθεί των υπηρεσιών τους. Το ευχάριστο ωστόσο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι θα έχει στην διάθεσή του τον Μανώλη Σιώπη. Η 20άδα λοιπόν για το σημερινό ματς αποτελείται από τους Κότνικ, Μπαντή, Βλάχο, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντά, Κάργα, Σιώπη, Κόρμπο, Σαββίδη, Πινιώτη, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρα, Ντουρμισάι, Γλυνό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code