ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενάντια σε όλους και σε όλα σήμερα πρέπει να είσαι ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Η Ελλάδα απόψε στις 21.45 καλείται να αντιμετωπίσει την Κροατία για τις ανάγκες των μπαράζ τα οποία θα δώσουν το εισιτήριο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.


Σήμερα δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Κροατία ως ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και τις δηλώσεις τους . Θυμίζουμε πως οι αντίπαλοι μας για απόψε έχουν κρίνει πολύ άσχημα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι διεθνής μας.Αντίπαλος της γαλανόλευκης για σήμερα όμως θα είναι και οι απουσίες των ποδοσφαιριστών της . Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τους Δώνη,Μάνταλο να τραυματίζονται και να είναι εκτός πλάνων για τα δύο πιο κρίσιμα ματς. Εκτός πλάνων κόντεψαν να μείνουν και οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, με τον πρώτο να κρίνεται μέχρι τελευταία στιγμή για το εάν θα αγωνιστεί και τον δεύτερο να πονάει αλλά να επιβάλλεται ουσιαστικά να βγάλει 90λεπτο.

Όσον αφορά τις στάσεις που κρατάνε οι διεθνείς μας για τις δύο αναμετρήσεις είναι άκρως επαγγελματικές εν αντιθέσει με τους Κροάτες και δεν έχουν προκαλέσει λεπτό...

Στο αγωνιστικό κομμάτι , σήμερα περιμένουμε μία Εθνική ομάδα η οποία θα διασφαλίσει το 0 στην άμυνα και από εκεί και πέρα θα ψάξει το γκολ. Ο Μίχαελ Σκίμπε το ζητά το γκολ αλλά με την προϋπόθεση πως δεν θα κινδυνεύσουμε στα μετόπισθεν. Σε γενικές γραμμές ένα ισορροπημένο ματς θα δούμε όπως όλα δείχνουν απόψε στις οθόνες μας ή στο γήπεδο ( για τους τυχερούς ).

Στις ενδεκάδες που αναμένεται να παρατάξουν οι προπονητές των δύο ομάδων:

Αρχικά την Ελλάδα την περιμένουμε με ένα σύστημα 4-2-3-1 , σε έναν σχηματισμό που μοιάζει με αυτόν που είχαμε απέναντι στο Βέλγιο στο Γ.Καραϊσκάκης . Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Αριστερό μπακ θα είναι ο Τζαβέλλας και δεξιό ο Τοροσίδης εάν και εφόσον είναι έτοιμος , διαφορετικά Ρέτσος. Στην μεσαία γραμμή Τζιόλης με Σάμαρη και σαν εξτρέμ αλλά με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς στα δεξιά ο Ζέκα και από αριστερά τον Σταφυλίδη. Ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Φορτούνης με μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου.

Οι Κροάτες από την άλλη αναμένεται να παραταχθούν με Σούμπασιτς, Βρσάλικο , Λόβρεν,Βίντα,Στρίνιτς, Μόντριτς ,Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς,Πέρισιτς,Μάντζουκιτς, Κράμαριτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code