ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η δική μας Μαύρη Παρασκευή δεν είναι καλύτερη από την δική σας

Άλλη μία Παρασκευή. Όχι οποιαδήποτε όμως,σήμερα έχουμε την Μαύρη Παρασκευή.Ζούμε στιγμές φρενίτιδας γι΄άλλη μια χρονιά.
Πρωινά, όπου τα πεζοδρόμια θα γεμίσουν πάλι πλήθος κόσμου, προκειμένου να μπουν πρώτοι στα καταστήματα και να αγοράσουν το προϊόν που έχουν...βάλει στο μάτι, σε τιμή αρκετά καλή για τα καθημερινά δεδομένα.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Black Friday όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι ξεκίνησαν αυτόν τον θεσμό στην δεκαετία του '60 την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, ξεκινώντας έτσι την χριστουγεννιάτικη αγορά.Ονομάστηκε έτσι,διότι σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή οι καταστηματάρχες ενώ βγαίνουν κερδισμένοι την ίδια μέρα, βγαίνουν «χαμένοι» στον τελικό ισολογισμό.

Οι δικές μας Μαύρες Παρασκευές, ωστόσο μόνο ίδιες δεν μπορούν να είναι με αυτές των Αμερικάνων.Οι εκπτώσεις, οι οποίες σε ένα οποιοδήποτε 15ημερο εκπτώσεων θα ήταν λογικές στην Ελλάδα του 2017 αυτές δεν αγγίζουν καν...το 80%.Κάτι το οποίο συμβαίνει στην Αμερική.

Δεν ζούμε μία Black Friday πραγματική αλλά μία ψευδαίσθηση στην οποία κερδισμένοι βγαίνουν οι καταστηματάρχες με έναν ισολογισμό με θετικό πρόσημο στο τέλος.Με λίγα λόγια δεν ισχύει ότι και στις Η.Π.Α. Θύματα για άλλη μια φορά είναι οι Έλληνες οι οποίοι ίσως...έπρεπε να το έχουν ψάξει παραπάνω το όλο θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code