ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι διεθνείς κρατάνε τον Σκίμπε στην Εθνική !

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μετά την ήττα με 4-1 στην Κροατία. Κύριος υπεύθυνος σύμφωνα με πολλούς είναι ο Μίχαελ Σκίμπε.


Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει την Εθνική Ελλάδος. Πριν 2 χρόνια επί εποχή Ρανιέρι,Μαρκαριάν και δεν συμμαζεύεται η ομάδα ήταν ένα σκορποχώρι και δεν υπήρχε η απαιτούμενη συνοχή και σεβασμός μεταξύ του ενός και του άλλου.Αυτό το κατάφερε να το ανατρέψει ο Μίχαελ Σκίμπε και είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει την χώρα μας στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για τους χ-ψ λόγους το ματς δεν ήρθε όπως θα θέλαμε και έληξε 4-1 εις βάρος μας.

Η ΕΠΟ στο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την γνώμη της για τον τωρινό προπονητή. Είχε κάνει σαφές πως όποια και εάν είναι η κατάληξη μας στην διαδικασία των προκριματικών , ο Γερμανός μένει. Αυτό λόγω των όσον προαναφέραμε .

Τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό θα τον έχουν οι παίκτες, αυτοί ουσιαστικά θα αποφασίσουν εάν ο Σκίμπε θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα συναισθήματα προπονητή-παικτών είναι αμοιβαία και σε αυτή την περίπτωση είναι άριστα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code