ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφές στον Ατρόμητο εν όψει Παναθηναϊκού


Στη σημερινή (19:30, Novasports) αναμέτρηση κόντρα στους πράσινους ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντάμιρ
Κάναντι, θα έχει διαθέσιμους τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές που έλειψαν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαννούλη, Αμρ Ουάρντα και Δημήτρη Χατζιησαΐα, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην 19αδα του σημερινού αγώνα. Στην αποστολή επίσης παρέμειναν και ο Στρούγγης με το Νάτσο, ως επιβράβευση για την πολύ καλή παρουσία τους στο προηγούμενο παιχνίδι. "Πάνοπλη" λοιπόν η ομάδα του Περιστερίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code