ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο πόλεμος δεν έχει χαθεί,μόνο η μάχη !

Για το ... θαύμα πάει η Ελλάδα απόψε (21.45) απέναντι στην Κροατία. Μετά την ήττα με 4-1 στην έδρα των φιλοξενούμενων για απόψε , οι διεθνείς μας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχουν κάνει σαφές πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη.


Το ... ένα γκολ που πετύχαμε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ίσως κριθεί αρκετό , προκειμένου να αντιστρέψουμε την κατάσταση . Είναι άλλωστε θέμα σεβασμού και μόνο να μην τα παρατήσει απόψε η Ελλάδα.

Την επικινδυνότητα της αποψινής αναμέτρησης την έχουν αντιληφθεί και οι Κροάτες, κάτι που δείχνει πόσο πολύ δεν περίμεναν ουσιαστικά την εικόνα που δείξαμε πριν τρεις μέρες στο Ζάγκρεμπ.

Το κλειδί απόψε θα είναι το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μην δεχθεί γκολ , από εκεί και πέρα θα πρέπει να βγάλει σε όλο το 90λεπτο ότι επιθετικές ικανότητες έχει.

Όσον αφορά την ενδεκάδα , περιμένουμε τον Μίχαελ Σκίμπε να παρατάξει την ομάδα σε σύστημα 3-5-2 . Καρνέζης κάτω από τα γκολποστ και τους Παπασταθόπουλος,Μανωλάς, Παπαδόπουλος στην τριάδα της άμυνας. Στον άξονα Ζέκα,Σάμαρης και Τζιόλης. Ως εξτρέμ δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος με Μπακασέτα στα αριστερά. Στην επίθεση θα έχουμε δίδυμο Φορτούνη και Μήτρογλου, με τον πρώτο να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο .

Από τους Κροάτες δεν περιμένουμε αλλαγές , Σούμπασιτς,Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς,Κάλινιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς ,
Κράμαριτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code