ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με ροτέισον ο Απόλλων κόντρα στον ΟΦΗ


Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε περίπτωση που πάρει την νίκη στο «Γεντί Κουλέ» θα βρεθεί αυτόματα στην πρώτη θέση του ομίλου, καθώς ο Πλατανιάς θα πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή άνευ αγώνα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως είναι γνωστό έχει αποχωρήσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ισοβαθμούν και οι τρεις ομάδες στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς και τους Πλατανιά και ΟΦΗ ή να πηγαίνουν σε αγώνα μπαράζ για τη δεύτερη θέση ή θα περάσει μία από τις δύο ομάδες ως δεύτερη αυτόματα αναλόγως με το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Απόλλων. Φυσικά, όλα αυτά θα συμβούν σε περίπτωση που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καταφέρει και φύγει με το διπλό με την Κρήτη.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Ζόραν Βούλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του για το αυριανό παιχνίδι και σε αυτή φαίνεται η διάθεση που έχει για ροτέισον. Ο Κροάτης προπονητής «έκοψε» αρκετούς βασικούς και φαίνεται πως θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι πρότινος.

Η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης:
Χουάντερσον, Μαυρίδης, Ντάσιος, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Βαφέας, Βαλλιάνος, Χουάρες, Μπαμπιάρζ, Κατσάρας, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Μάατσεν, Κιταμπάλα, Καλλέργης, Μενδρινός, Ελμπάζ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code