ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φοβούνται τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα οι Κροάτες!


Τον... καιρό που θα κάνει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες φαίνεται πως τρέμουν στην Κροατία για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κροάτης τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε στους δημοσιογράφους για τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Εθνική Ελλάδας και στάθηκε στην τακτική που περιμένει να εφαρμόσει η Ελλάδα στους αγώνες που ακολουθούν, αλλά και στις καιρικές συνθήκες του επαναληπτικού αγώνα στην Αθήνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας:
«Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα μας ευνοεί. Αυτό οφείλω να το παραδεχθώ. Είναι περισσότερο εύκολο να αμυνθείς σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο καθώς η μπάλα δεν μπορεί να κυλήσει σωστά. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ή αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάμε στο Μουντιάλ. Με βροχή, με χιόνια, με νερό, με ήλιο. Με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Σήμερα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η ταχύτητα, ο ρυθμός που θα έχει ο αγώνας, και η οργάνωσή μας στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να σταθεροί στις αρχές του παιχνιδιού μας. Δεν πρέπει να αποδεχθούμε καμία αλλαγή σε αυτό και να επηρεαστούμε από το παιχνίδι τους. Περιμένω ότι η Ελλάδα να αμυνθεί στο Ζάγκρεμπ. Θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ. Ετσι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Να μην το κυνηγήσουμε και να αγχωθούμε, και να μην είμαστε νευρικοί. Έτσι πρέπει να είναι και όσοι έρθουν στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code