ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εάν Μανόλο εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντάξει γιατί να είναι οι παίκτες ;

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.
Μάλιστα ουκ ολίγες είναι και οι φορές που έχει αναγκαστεί ο διαιτητής του αγώνα να τον απομακρύνει από τον πάγκο.Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τις συστάσεις που του έχουν γίνει.Μιλάμε για πάρα πολλές.

Είχα προλάβει να γράψω ένα άρθρο για την συμπεριφορά των παικτών της ΑΕΚ φέτος που πολλές φορές θυμίζει να βρίσκονται σε αρένα WWE. Είχα αναφερθεί στο ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση γρήγορα στο ζήτημα.

Πλέον μετά την χθεσινή χειρονομία που είδαμε από τον Μανόλο Χιμένεθ σε οπαδό του Παναθηναϊκού με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Αυτές λένε πως η εικόνα των ποδοσφαιριστών της Ένωσης δεν πρόκειται να αλλάξει . Αυτό διότι , όταν βλέπεις τον ίδιο σου τον προπονητή να ξεφεύγει με το ... τίποτα τότε θα πράξεις και εσύ το ίδιο , ακριβώς αυτό , για το τίποτα. Εάν ήταν να δείχνουμε χειρονομίες στον καθένα που μας βρίζει την ώρα του αγώνα θα ήμασταν ρινγκ ,όχι ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά λέμε πως έχουν πρότυπο τους πατεράδες τους, έτσι και σε μία ομάδα ,πρότυπο θα είναι οι προπονητές και οι παίκτες ο καθρέφτης .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code