ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ναζλίδης :«Άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μας,θα κάνουμε τα πάντα»


Ο Θωμάς Ναζλίδης μιλάει αποκλειστικά στο Sportsnewsgreece για τους στόχους της ΑΕΛ,το κλίμα της ομάδας και για την αλλαγή με την έλευση του Ηλία Φυντάνη.

Ένα δύσκολο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν για την Λάρισα.Τρεις αλλαγές προπονητών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και γκρίνια από τους οπαδούς.
Τις τελευταίες εβδομάδες η θεσσαλική ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο.Δύσκολα δέχεται γκολ ενώ παίζει και "όμορφο" ποδόσφαιρο.
Η αρχή έγινε με το μεγάλο διπλό μέσα στα Περιβόλια επί του Πλατανιά και συνεχίστηκε με τη νίκη στις καθυστερήσεις επί του αήττητου ως εκείνο το ματς Λεβαδειακού.Ο Θωμάς Ναζλίδης αναφέρεται στους προσωπικούς του στόχους, για την υποδοχή που του επιφύλλασε ο κόσμος του Πλατανιά και το μήνυμα που στέλνει προς τους οπαδούς της ΑΕΛ.


Τι άλλαξε στην ομάδα με την έλευση του Κ.Ηλία Φυντάνη;

 Άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μας,η οποία ξέρει τι ζητάει πλέον μέσα στο γήπεδο και είναι σημαντικό ότι υπάρχει πλέον ένας κορμός παικτών που έχουν αποκτήσει ομοιογένεια.


Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να έχει αλλάξει 3 προπονητές σε 1 μήνα;

Δεν είναι και ότι καλύτερο οι συχνές αλλαγές προπονητή, γιατί ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό και θέλει να το περάσει στην ομάδα και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να προσπαθήσουμε για αυτό.Οπότε κάθε φορά που άλλαζε ο προπονητής έπρεπε όλα να αλλάξουν πάλι.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Είναι εξαιρετικό.Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά.

Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής ΑΕΛ;

Ο στόχος που έχουμε θέσει σαν ομάδα είναι να φτάσουμε από την 5 έως την 10 θέση και θεωρώ ειναι εφικτός.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι; 

Να τελειώσω το πρωτάθλημα υγιής, πετυχαίνοντας όσα πιο πολλά γκολ μπορώ βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πως είναι οι σχέσεις σου με τον κόσμο του Πλατανιά καθώς είδαμε ότι χειροκροτήθηκες όταν έγινες αλλαγή στον πρόσφατο αγώνα.

Υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση και αυτό φαίνεται κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδο.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ:

Να είναι δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code