ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ είσαι , γράψε ιστορία !

Μπροστά σε 45-50.000 οπαδούς της σήμερα η ΑΕΚ καλείται να γράψει άλλο ένα βράδυ της στην ιστορία με χρυσά γράμματα.
Μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο Σαν Σίρο με το 0-0 έχει βάλει πλέον τις βάσεις για το κάτι...παραπάνω .

Αντίπαλος της ο ίδιος της ο εαυτός . Χωρίς να πρέπει να υποβαθμίσουμε τον αντίπαλο , μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως , την Μίλαν. Το θετικό για την Ένωση είναι πως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε μία ... πολύ κακή χρονική περίοδο όσον αφορά το αγωνιστικό και μόνο κομμάτι. Η αιτία όπως όλα δείχνουν είναι ο Μοντέλα, ένας προπονητής ο οποίος στις αρχές είχε θετικά σχόλια από τους φίλους των Ροζονέρι , κάτι που άλλαξε στην συνέχεια λόγω των αποτελεσμάτων που έφερε η ομάδα.

Εάν η ΑΕΚ θέλει σήμερα να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες της. Μεταξύ μας πιστεύω πως ήδη τους έχει ξεπεράσει , αυτοί ήταν η απειρία που είχαν από τέτοιου τύπου αγώνες οι παίκτες της και η επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης που όσο να είναι προσθέτει ένα επιπλέον βάρος στην φανέλα των ποδοσφαιριστών .

Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου : 
«Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια της Μίλαν για να καταλάβουμε που μπορούμε να τους χτυπήσουμε.Έχουμε την ποιότητα για να πάμε καλά. Επίσης ο κόσμος μας περιμένει αυτό το παιχνίδι με μεγάλη θέρμη, θα είναι ένα κίνητρο παραπάνω για μας.Είμαστε μία ανερχόμενη ομάδα. Μετά τα οικονομικά προβλήματα η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Και τώρα γράφουμε την νέα ιστορία του συλλόγου. Καταφέραμε να ξαναμπούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Σιγά – σιγά, τα πηγαίνουμε καλά. Και ανεβαίνουμε»

Όσον αφορά τις ενδεκάδες, περιμένουμε την ΑΕΚ με σύστημα 3-5-2 με Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Βράνιες,Τζανετόπουλο και Μπακάκη στην τριάδα της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, Λόπεζ,Γιόχανσσον,Σιμόες,Λόπεζ και προθημένο τον Μπακασέτα. Στην επίθεση θα δούμε δίδυμο Αραούχο και Λιβάια.

Θυμίζουμε πως ο Τσόσιτς εάν αγωνιστεί θα πρόκειται για έκπληξη , καθώς του λείπει ο ρυθμός μετά τον τραυματισμό του στην Νέα Σμύρνη και την αποχή του από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Για την Μίλαν περιμένουμε Ντοναρούμα,Μπονούτσι, Μουσάτσιο και Ρομανιόλι.
Τα δύο μπακ θα είναι Λοκατέλι και Ροντρίγκες, με τους Μπορίνι και Μοντολίβο να τοποθετούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ως δεκάρι ο Τσαλχάνογλου, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Κουτρόνε και Αντρέ Σίλβα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code