Γι'αυτό δεν θα αφήσει τον Παναθηναϊκό να πτωχεύσει ο Αλαφούζος!

Ο Ν.Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" έκανε σαφές ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών μέτοχοι εταιριών οι οποίες βρίσκονται υπό πτώχευση.
Έτσι οι Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες εάν το Mega οδηγηθεί σε πτώχευση,αλλά ούτε και ο Γιάννης Αλαφούζος εάν αφήσει τον Παναθηναϊκό να πτωχεύσει!

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, στον διαγωνισμό δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν μέτοχοι εταιρειών που βρίσκονται υπό πτώχευση, υπογραμμίζοντας ότι πηγαίνουμε σε μία κατάσταση, πλέον, όπου και το Δημόσιο θα εισπράττει αυτά που πρέπει και τα κανάλια θα είναι βιώσιμα με εργαζόμενους με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με εισφορές για τον ΕΔΟΕΑΠ και με ποιότητα στην παραγωγή προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός δηλαδή δεν θα πτωχεύσει...έστω και προσωρινά!Ο Γιάννης Αλαφούζος θα προχωρήσει σε μία "ένεση" των 500.000 η οποία θα κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην ζωή έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσει να μείνει εκτός των τηλεοπτικών αδειών.
Share on Google Plus

About Τάσος Συνολάκης

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment