ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τον καιρό να ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς


Τελικά η Ελλάδα εκτός Μουντιάλ. Η Εθνική μας ομάδα πήρε όλα τα τρένα προκειμένου να φθάσει στην Ρωσία αλλά δεν πρόλαβε το τελευταίο, αυτό που θα την έφθανε στον προορισμό της.
Δεν χρειάζεται να απελπιζόμαστε παρά μόνο να είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα είδανε τα μάτια μας τα τελευταία 2 χρόνια με την έλευση Σκίμπε και την αναγέννηση της Εθνικής μας ομάδας μέσα από τις στάχτες της.Θα μου πείτε, για ποια αναγέννηση μιλάω, αφού δεν προκριθήκαμε στην τελική φάση.Η απάντηση μου ξεκάθαρη, πού βρισκόμασταν πριν 2 χρόνια , στα προκριματικά του Euro ; Ας τα πιάσουμε τα πράγματα ένα - ένα.

Για το σημερινό μου σχόλιο θα επιλέξω στίχους από το τραγούδι «Ακροβάτης », το οποίο έχουν ερμηνεύσει ο Γιάννης Χαρούλης,οι Χαΐνηδες και ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης.

«Για ιδέστε τον ακροβάτη που κι όταν πέφτει γελά και ποτέ δε κλαίει, ποτέ δεν κλαίει»

Πέσαμε σαν Έλληνες εχθές και κανείς δεν πρέπει να το αμφισβητήσει αυτό.Δείξαμε ουσιαστικά την ποιότητα που μας διακατέχει σαν ομάδα.Το πρώτο ημίχρονο στην Κροατία ήταν μία κακή παρένθεση που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.Κάποτε θα συνέβαινε άλλωστε, δεν γίνεται να περνάς συνέχεια από την διαδικασία των μπαράζ, κάποτε θα γινόταν η στραβή, δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην «κλάψουμε», κάτι το οποίο συνέβη μετά τον ντροπιαστικό μας αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro . Καλό είναι να συμβαίνει για να ξυπνήσουμε, κλάψαμε και συνήλθαμε, δείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε και γιατί ήμασταν επί σειρά ετών από τις καλύτερες Εθνικές ομάδες.Επομένως μόνο χαμόγελο και προχωράμε μπροστά...

«Για ιδέστε που χει το ερημοπούλι αίμα στο φτερό πετά κι ας το βρε θανάτου βόλι, κόντρα στον καιρό»

Η ομάδα μας ήταν πλήρης όσον αφορά το ρόστερ μέχρι μία εβδομάδα πριν τα μπαράζ.Η μοίρα ; Όπως θέλετε πείτε το κανόνισε για εμάς να αποδεκατιστούμε.Τραυματισμός Δώνη στον ώμο , Μάνταλος ρήξη χιαστών, Τοροσίδης θλάση πρώτου βαθμού και έναν Μανωλά που τιμωρήθηκε ( αν είναι δυνατόν! ) για εσκεμμένη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Κύπρο. Θα πρέπει να αναλογιστούμε επομένως και τον παράγοντα τραυματισμών .Σε οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη όταν τραυματίζονται παίκτες βαρόμετρα για αυτήν σε κρίσιμο χρονικό σημείο θα αποτελούσε έναν έξτρα πονοκέφαλο όχι μόνο για τον προπονητή αλλά και για τους παίκτες.Δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση αυτό για την Εθνική Ελλάδος όσο και αν το θέλαμε και το θέλουμε ακόμη.

«Με τον καιρό να ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς »

Φθάνουμε στον τίτλο λοιπόν.Ο καιρός είναι κόντρα και αυτό διότι δεν φθάσαμε Ρωσία. Έχει τιμή όμως να πετάς γιατί είσαι η Ελλάδα. Είσαι αυτή η οποία πριν 2 χρόνια έχανε με κάτω τα χέρια από κάποια... Νησιά Φερόε. Πλέον μπορείς και κοντράρεις ξανά , ομάδες τύπου Βελγίου και Κροατίας. Ομάδες δυναμικότητας ίσης με της ελληνικής. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την προσπάθεια, αυτό δεν θα πρέπει να συμβεί ξανά σε καμία περίπτωση. Η ομάδα έχει ξανά Ομάδα με -Ο κεφαλαίο και αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Το είχε δηλώσει άλλωστε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε από το πρώτο λεπτό που πάτησε στην Ελλάδα. Δεν είχαμε στόχο την πρόκριση , αλλά να συνέλθουμε . Το καταφέραμε , πλέον πάμε για άλλα, έχει τιμή να πετάς με κόντρα τον καιρό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code