Νέος πρόεδρος του Ατρομήτου ο Βασίλης Μπέτσης - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Νέος πρόεδρος του Ατρομήτου ο Βασίλης Μπέτσης


Εξ'αιτίας της εμπλοκής του Γιώργου Σπανού στη δίκη των 28 ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, λήφθηκε η απόφαση να
αφήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος - προσωρινά, καθώς πεποίθηση όλων είναι ότι ο κ.Σπανός θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες- τις θέσεις του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου.

Την πρώτη θα την αναλάβει "τιμητικά" ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και αντιδήμαρχος του Δήμου Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης, ενώ ως Διευθύνουσα Σύμβουλος θα δραστηριοποιείται εφεξής η κ.Κάτια Κοξένογλου.

Η Περιστεριώτικη ΠΑΕ δηλώνει ότι: "Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου".

Από τη μεριά του ο νέος πρόεδρος του Ατρομήτου δήλωσε: " "Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here