ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ben Woodburn πρόκειται να γίνει παγκόσμιας κλάσης σύμφωνα με τον Ian Rush!

Ο θρύλος της Liverpool πιστεύει ότι οι νεαρός επιθετικός έχει ένα τεράστιο μέλλον μπροστά του.


Ο Ian Rush πιστεύει πως ο Ben Woodburn θα γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης στο μέλλον, καθώς ο νεαρός προετοιμάζεται για περισσότερες εμφανίσεις με την εθνική Ουαλίας.

Ο 18χρονος έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα των Κόκκινων την περασμένη σεζόν και έγινε και ο νεώτερος σκόρερ του συλλόγου όταν σκόραρε εναντίον της Leeds στο League Cup.

Ο νεαρός δεν έχει κάνει ακόμα κάποια εμφάνιση στην Premier League αυτή τη σεζόν, αλλά μπήκε ως αλλαγή στην ήττα από τη Leicester στο League Cup το Σεπτέμβριο.

Τώρα, ο Woodburn αρχίζει να εντυπωσιάζει και στη διεθνή σκηνή με την Ουαλία - σκοράροντας ένα εντυπωσιακό γκολ έξω από την περιοχή για τη χώρα του εναντίον της Αυστρίας στο ντεμπούτο του το Σεπτέμβριο.

Η ομάδα του Chris Coleman προετοιμάζεται για τα φιλικά εναντίον της Γαλλίας και του Παναμά κατά τη διάρκεια αυτού του διεθνούς διαλείμματος και ο Rush πιστεύει ότι ο νεαρός των Κόκκινων και ο Ethan Ampadu της Chelsea θα επωφεληθούν τρομερά από αυτά τα ματς με τέτοιους αντιπάλους.

"Αυτά είναι δύο μεγάλα παιχνίδια και το πρώτο είναι μια ευκαιρία να παίξουνε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο", δήλωσε στον Sky Sports.

"Είναι μια τεράστια εμπειρία για τους νέους παίκτες και ανυπομονώ πραγματικά να τους δω. Θα θέλουν να δείξουν στον Chris Coleman ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν".

"Αυτά τα νεαρά αγόρια είναι ατρόμητα. Γνωρίζω τον Ben από τότε που ήταν 12 ή 13 ετών και έχει παίξει περισσότερο για την Ουαλία παρά για τη Liverpool αυτή τη σεζόν."

"Αλλά είναι ένα τεράστιο ταλέντο και είναι το ίδιο με τον Ethan [Ampadu], ο οποίος νομίζω ότι θα γίνει και αυτός ένα αστέρι. Αυτά τα δύο παιδιά θα γίνουν παγκόσμιας κλάσης, μόνο ένας τραυματισμός μπορεί να τους σταματήσει."

"Τους έχω δει να προπονούνται με την εθνική Ουαλίας και ήταν οι καλύτεροι παίκτες εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό David Brooks. Ήταν σαν κεραυνός και αυτό τράβηξε την προσοχή και των παλιών παικτών." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code