ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK:Πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι WWE...

Ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και την απουσία του Αραούχο από αυτό θα θελα να γίνει μια κουβέντα για τις συμπεριφορές των παικτών της Ένωσης.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ χάνει τον σέντερ φορ της από τον αγώνα για χτύπημα σε αντίπαλο.Για κάποιον λόγο οι ποδοσφαιριστές της χάνουν την ψυχραιμία τους σε κάθε πρόκληση των αντιπάλων. Είναι κάτι για το οποίο σίγουρα πρέπει να βρεθεί μία λύση και μάλιστα...άμεσα ! Δεν είναι δυνατόν ομάδα μεγάλης φήμης να χάνει τους επιθετικούς της και γενικότερα τους παίκτες της για φάσεις σαν και αυτήν που είδαμε στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ.Κακό μόνο στον εαυτό της δημιουργεί και σε κανέναν άλλον. Πέρα από τους παίκτες που τιμωρούνται και χάνουν αγωνιστικό ρυθμό , έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν τα πλάνα του προπονητή , Μανόλο Χιμένεθ κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και στα επόμενα ματς.

Ας δούμε 3 φετινές στιγμές που μας θύμισαν πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι αθλητές του WWE.

Ούγκο Αλμέιδα


Ήταν λίγο πριν αποχωρήσει από την Ένωση και την Ελλάδα. Ο Πορτογάλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα για δύο φάσεις.Στο 14' σκόραρε από την άσπρη βούλα ανοίγοντας έτσι το σκορ αλλά στο 28' , λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει κόκκινη κάρτα . Ύστερα από χτύπημα άνευ λόγου και αιτίας στον Χαντάκια ενώ έχει ήδη κερδίσει ο πρώην φορ της ΑΕΚ φάουλ από τον αμυντικό της ομάδας του Αγρινίου.


Μάρκο Λιβάια


Στον ίδιο αγώνα με τον προηγούμενο που αναφέραμε , ο Κροάτης επιθετικός σε στιγμή εκτός φάσης ενοχλείται από τον αντίπαλο , ο οποίος είναι και πάλι ο Χαντάκιας. Η αντίδραση του σέντερ φορ των κιτρινόμαυρων; Να χτυπήσει στον κεφάλι τον παίκτη του Παναιτωλικού.Τυχαιρός στην ατυχία του ο Μάρκο Λιβάια ο οποίος έγινε αντιληπτός μόνο από τον τηλεοπτικό φακό και δεν δέχτηκε ούτε καν την ...κίτρινη κάρτα !

Πατήστε εδώ για να δείτε την φάση μετά το 2.15 .

Σέρχιο Αραούχο 


Πάμε στο τελευταίο περιστατικό βίας ουσιαστικά που ασκείται από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στους αντιπάλους , λόγω χάσιμο της ψυχραιμίας τους.Ο Σέρχιο Αραούχο δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΟΚ για αντίπαλο.Συγκεκριμένα ο Αργεντίνος νευρίασε στην κόντρα που είχε με τον Σαμπράνο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει αφήνοντας έτσι τον Δικέφαλο με 10 και έχοντας τιμωρηθεί πλέον με 3 αγωνιστικές εκτός.

Πατήστε εδώ για να δείτε την φάση της αποβολής .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code