ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλήρωσε τα λάθη του ο ΠΑΣ! Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννενα 4-3


Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα με το εκθαμβωτικό σκορ 4-3! Ματσάρα έγινε στην Ριζούπολη με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να είναι αυτή που πανηγύρισε την νίκη.

Α΄ ημίχρονο:

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι έχοντας την πρώτη του κλασσική ευκαιρία στο 4ο λεπτό. Ο Κούρος έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Καστιγιέχος να κάνει την προβολή και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 15ο λεπτό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Μάατσι να δοκιμάζει ένα βολέ μέσα από την περιοχή, την μπάλα να βρίσκει τελευταία στιγμή στο σώμα του Μιχαήλ και να απομακρύνεται από την άμυνα. Στο 26΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Κονέ να εκτελεί το φάουλ που κέρδισε η ομάδα και τον Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά να νικάει τον Βελλίδη. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννενα απάντησε και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μαυροπάνος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε σε 1-1! Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή στο 35΄ με τον Κόντε να συμπεριλαμβάνεται και αυτός στον πίνακα των σκόρερ και με κεφαλιά νίκησε τον Τσόβιτς, μετά από εξαιρετική σέντρα του Καρανίκα, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλων αντέδρασε άμεσα και μετά από μόλις τρία λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2! Ο Τζημόπουλος γύρισε τη μπάλα προς τον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να κάνει τραγικό λάθος και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Β΄ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννενα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έγινε απειλητικός από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 52ο λεπτό ένα σουτ του Κονέ κατέληξε λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κόντε βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσόβιτς, ωστόσο το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Μπιτζιμίν πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή! Στο 63΄ ο Απόλλων έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ανιέτε να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά και τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ! Στο 75΄ ο Τζημόπουλος υπέπεσε σε λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ανιέτε διέσχισε το μισό γήπεδο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, με τον Μαυροπάνο να τον ανατρέπει και τον επιθετικό του Απόλλωνα να κερδίζει πέναλτι! Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, ευστόχησε και έκανε το 3-2. Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν... αχόρταγοι και στο 86ο λεπτό πέτυχαν και τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Αλμπάνη. Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννενα υπέπεσε σε νέο λάθος, με τον Αλμπάνη να υποδέχεται τη μπάλα μετά από τις κόντρες και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-2. Ωστόσο, ούτε αυτό το σκορ ήταν το τελικό, με τον Κόντε να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και να διαμορφώνει το τελικό 4-3 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Tσόβιτς, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι, Ανιέτε, Καστιγέχος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Νικολιάς, Λίλα, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Γιάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code