ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα στραβά και ανάποδα ! Κροατία-Ελλάδα 4-1

Εάν κάποιος μας έλεγε πως η Εθνική Ελλάδος των 6 γκολ παθητικό σε δύσκολο όμιλο για τα προκριματικά , θα δεχόταν 4 γκολ σ' ένα μόνο ματς απέναντι στην Κροατία , δεν θα το πίστευε κανείς !
Η Ελλάδα πλήρωσε το λάθος του Καρνέζη στο 11' το οποίο και σάστισε όλη την ομάδα και ουσιαστικά δεν συνήλθε ποτέ. Πλέον κυνηγάει ένα θαύμα στο ματς της Αθήνας.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τίποτα δεν πήγε όπως θα θέλαμε, η Ελλάδα μπήκε πολύ νωχελικά στον αγώνα και έχανε τα μαρκαρίσματα από το πρώτο λεπτό . Το λάθος κοντρόλ του Καρνέζη στο 11' τον ανάγκασε να κάνει πέναλντι και τον Μόντριτς στο 13' να ανοίγει το σκορ. Σαστισμένοι οι διεθνείς μας , δέχθηκαν γκολ και στο 19' με τον Κάλινιτς να έχει όλο τον χρόνο και χώρο στην περιοχή της Εθνικής μας να κάνει τακουνάκι και να σκοράρει . Ελπίδες πως...κάτι πάει να αλλάξει έδωσε ο Παπασταθόπουλος που στο 30' πιάνει μια υπέροχη κεφαλιά από κόρνερ του Φορτούνη και μειώνει σε 2-1. Δεν χαρήκαμε πολύ, τέσσερα λεπτά αργότερα , στο 34' ο Πέρισιτς με κεφαλιά κάνει το 3-1. Διπλή επέμβαση του Καρνέζη στο 45' από σουτ των Κράμαριτς και Κάλινιτς αντίστοιχα. Προς το τέλος του 45λεπτου είχαμε την αποβολή Τσάνα λόγω έντονων διαμαρτυριών .

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ντροπιαστική νύχτα συνεχίζεται.Στο 49' με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου , ο Σταφυλίδης προσπάθησε να γυρίσει με το στήθος την μπάλα στον Καρνέζη , αλλά εν τέλει έδωσε πάσα στον Βρσάλικο , ο οποίος μοίρασε ασίστ Κράμαριτς και ο τελευταίος έγραψε το 4-1. Υπήρξαν ευκαιρίες από πλευράς Ελλάδας , οι οποίες θα μπορούσαν να μας βάλουν στο παιχνίδι , με κύριο εκφραστή τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και μία κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.Στο 90' ωραία κεφαλιά του Μήτρογλου , διώχνει δύσκολα ο πορτιέρο των Κροατών , στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκει κάποιον συμπαίκτη του .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code