ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαιρετάει από την κορυφή η ΑΕΚ ! 3-0 τον Πλατανιά

Κατάφερε να πάρει την νίκη η ΑΕΚ απέναντι στους Κρητικούς και έτσι βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Superleague Σουρωτή.
Δεν φάνηκε να έχει κάποιο ιδιαίτερο πλάνο ο Πλατανιάς ο οποίος είχε έναν παθητικό ρόλο και αυτό έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να πάρει σχετικά...εύκολα το τρίποντο.Ο Ισπανός τεχνικός θυμίζουμε είδε το ματς από τα μπουθ , καθώς είναι τιμωρημένος για 15 μέρες λόγω της χειρονομίας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε έναν οπαδό.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΚ πίεζε από την αρχή με τον Πλατανιά να είναι σε παθητικό ρόλο. Το μόνο που προσπαθούσαν να κάνουν οι Κρητικοί ήταν να κερδίζουν την μπάλα και να την «πετάνε» στον Ενζιγκουλού και από εκεί και πέρα ότι κάνει ο ίδιος απέναντι στην κιτρινόμαυρη άμυνα.Η ΑΕΚ έφθασε στο γκολ στο 39' με τον Λιβάια , τον οποίο ευνόησαν κάποιες κόντρες ύστερα από προσπάθεια του, εν τέλει το γκολ ήρθε με συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Κοκκαλά.Η Ένωση έχει να περιφανεύεται για άλλες δύο καλές φάσεις πριν το γκολ, μία κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου στο 24' και ένα σουτ έξω από την περιοχή του Γκάλο στο 16' και 31'. Οι πρώτες δύο φάσεις σταμάτησαν στις αποκρούσεις του Έλληνα πορτιέρο του Πλατανιά.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο ίδιο έργο θεατές. Η ΑΕΚ πίεζε, ο Πλατανιάς δεν είχε ένα ουσιαστικό πλάνο όσον αφορά τις επιθέσεις του. Όσον αφορά την άμυνα τα πήγε καλά καθ' όλη την διάρκεια του ημιχρόνου εάν αναλογιστεί κανείς πως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.Στο 49' ο Λιβάια σκοράρει ξανά, αυτή την φορά κεραυνοβολεί έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Κοκκαλά.Στο 63' πολύ ωραία σέντρα του Λόπεζ , εξίσου ωραία και η καρφωτή κεφαλιά του Μπακασέτα ο οποίος έγραψε το 3-0.Δοκάρι στο 79΄ ο Κονέ και έτσι δεν πετυχαίνει το γκολ της...επιστροφής . Έπιασε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος είχε περίπου 10 τελικές και μάλιστα αρκετά καλές , ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code