ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάλι καλά που ξύπνησε ! ΑΕΚ-Ριέκα 2-2

Κοιμήθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς στο δεύτερο μέρος και ήταν πολύ κοντά και στην επική ανατροπή.
Εν τέλει το σκορ 2-2 με την ΑΕΚ πλέον να παίζει για δύο αποτελέσματα στην Βιέννη προκειμένου να προχωρήσει στην επόμενη φάση .

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το χειρότερο ημίχρονο της σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε η ΑΕΚ. Μπήκε πολύ παγωμένα , δεχόμενη γκολ στο 8' με κεφαλιά του Γκόργκον μετά από εκτέλεση κόρνερ.Στο 16' ο Ζούπαριτς σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Ανέστη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 20' ο Γκοργκόν στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι , αυτή την φορά στο δεξί κάθετο της εστίας μετά από ωραίες προσποιήσεις και σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή από τα αριστερά όπως επιτίθονταν οι Κροάτες.Το γκολ εν τέλει ήρθε στο 26' πάλι με τον Γκοργκόν , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Βράνιες και εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Ανέστη.Η πρώτη ουσιαστική τελική για την ΑΕΚ ήρθε στο 44' με δυνατό σουτ από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου,με τον πορτιέρο της Ριέκα να διώχνει με δυσκολία.Ελπίδες έδωσε το γκολ τελικά του Αραούχο στο 47' μετά από πολύ ωραία σέντρα του Μπακάκη , ο Αργεντίνος δεν δυσκολεύτηκε για το 1-2 με προβολή.Πολύ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φίλων της ΑΕΚ σε κάθε φάση που η ομάδα τους δεν μπορούσε να παίξει ορθολογικά αλλά υπέκυπτε και σε αβίαστα λάθη.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ καλά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για την Ένωση, καθώς μπήκε με στόχο να αλλάξει το παιχνίδι και να το γυρίσει . Τρελαίνει τον κόσμο της ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος που στο 55' σκοράρει και κάνει το 2-2. Το γκολ ήρθε με κεφαλιά του Έλληνα διεθνή μετά από κεφαλιά-ριμπάουντ μετά από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα της Ριέκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.Στο 62' ακυρωθέν γκολ για την ΑΕΚ από κεφαλιά του Αραούχο, δόθηκε επιθετικό φάουλ.Στο 89' πλασάρει ο Αραούχο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και επικρατεί απογοήτευση στους κιτρινόμαυρους , οι οποίοι μπορούσαν την ανατροπή αλλά ήταν αρκετά άτυχοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code