ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με ανατροπή και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο


Στην απόρθητη Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1, σπάζοντας το αήττητο των Περιστεριωτών και το ρεκόρ
απαραβίαστης εστίας του Γιαννιώτη μετά από 8 αγώνες! Ξανά πρώτος ο Δικέφαλος του Βορρά, σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ.

Ο ελλιπής Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στο 22', όταν ο νεαρός Στρούγγης, στο ντεμπούτο του, νίκησε με κεφαλιά τον Ρέι για το 0-1. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος. Στα αποδυτήρια ωστόσο οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες, αφού στο 45' ο σκόρερ του Ατρομήτου υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται απλώς στο να κλείνουν χώρους και να αμύνονται πίσω από τη μπάλα. Χάρη στον εξαιρετικό Γιαννιώτη κρατούσαν την ισοπαλία έως το 71ο λεπτό, όταν η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ατρόμητο. Τα σουτ των Μάτος και Κουλούρη κόντραραν, η μπάλα στρώθηκε στον Τζάλμα Κάμπος που με τη σειρά του επιχείρησε το σουτ και είδε τη μπάλα να κοντράρει εκ νέου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια δίκαια νίκη και να ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, με συγκάτοικο τον έτερο Δικέφαλο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (65΄ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Κάμπος, Ελ Καντουρί (84΄ Σάχοβ), Μακ (78' Λημνιός), Κουλούρης.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάνταντι): Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μαντσόν, Στρούγγης (64΄ Νάτσος), Ούμπιδες, Βασιλακάκης (81΄ Μενσά), Μπουσούλατζιτς (88΄ Μπαστακός), Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code