ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματς για γερά νεύρα στο Περιστέρι, Ατρόμητος - ΠΑΟ 1-1


Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με πολλές καλές φάσεις, που διατήρησε το ενδιαφέρον της έως το τέλος, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε
ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι, από ένα σε κάθε ομάδα κι επηρέασε έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Αποβλήθηκε λίγο πριν τη λήξη ο τεχνικός του Ατρομήτου, Ντάμιρ Κάναντι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά κι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με ωραίο σουτ του Ντάουντα. Οι πράσινοι ισορρόπησαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 30', όταν ο Γκιγιέρμο Μολίνς αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Άλτμαν από τον Χατζηισαΐα, για το 1-1. Λίηο πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους ο Μάνταλος αρνήθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό, σε μια φάση που ο Γιαννιώτης φαίνεται να ανατρέπει τον Άλτμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε νωρίς δοκάρι, στο 48', με σουτ του Μάντσον. Οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το τέλος, ενώ δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα κι οι μονομαχίες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε και πάλι λανθασμένα την εσχάτη των ποινών, αυτή τη φορά στον Ουάρντα του Ατρομήτου, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς (63' Ούμπιντες), Μάντσον, Βασιλακάκης (74' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα (83' Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):Διούδης, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουτρουμπής, Ινσούα, Σιλά, Λουντ, Καμπέσας, Μουνιέ (46' Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς (72' Τσάβες).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code